Home

Renoma wroclaw parking

Wrocław, dolnośląskie 50-013, PL. +48 22 354 83 80. DH Renoma Wielopoziomowy parking nadziemny zlokalizowany w centrum Wrocławia, w budynku DH Renoma. Do dyspozycji klientów jest 630 miejsc parkingowych zlokalizowanych na 6 poziomach. Klienci mogą skorzystać z myjni samochodowej mieszczącej się na 6 poziomie parkingu

RENOMA

Wrocław, dolnośląskie 50-013, PL. +48 22 354 83 80. Dom Handlowy Renoma local_parking. Parking: Free. stars. Dining, EV Parking, Restroom, Shopping. access_time. GODZINY OTWARCIA: poniedziałek - sobota 6:00-23:00 niedziela handlowa 7:00- 22:00 niedziela niehandlowa 7:00- 20:00 OPEN HOURS: Monday - Saturday 6:00-23:00 Working Sundays 7:00- 22:00 Other Sundays 7:00- 20:00. info. Charging Station Greenway Polska. Dom Handlowy RENOMA - parking. Głównym powodem aplikacji nawierzchnio­‍‑izolacji Polimocznikowej MasterSeal M 689 na dachowej kondygnacji parkingu Domu Handlowego RENOMA we Wrocławiu było wyeliminowane przecieków wody przez liczne zarysowania, połączenia płaszczyzny poziomej z pionowymi i w miejscach montażu podkonstrukcji i latarni celem uniemożliwienia transportu w głąb.

Długa 49, 53-633 Wrocław. Biuro Obsługi Interesanta. tel. +48 71 376 07 34 lub 376 07 92. www.zdium.wroc.pl. Opłaty za parkowanie w strefie płatnego parkowania należy dokonywać w automatach parkingowych. Za postój możemy zapłacić m.in. za pomocą zbliżeniowych kart płatniczych Pay Pass i Pay Wave, systemem BLIK oraz monetami (od 10. Parking Wrocław - Renoma. Centrum Handlowe Renoma (ul. Świdnicka 40) to dawny dom handlowy mieszczący się nieopodal Opery Wrocławskiej. Stąd do Rynku jest rzut beretem, przy okazji można się przespacerować popularną wrocławską ulicą Świdnicką. Parkowanie odbywa się tu na parkingu piętrowym, a opłaty wnosimy w biletomacie

DH Renoma - Parking in Wrocław ParkM

  1. Wjazd na parking od ul.Czystej na 4 kondygnacjach 3-6. Można zaparkować na pl.Kościuszki, parkomaty strefy A. Komunikacja miejska-przystanek Arkady Capitol, dojazd tramwajami nr 5, 11, 15, 31 i 32; przystanek Renoma, dojazd tramwajami nr: 6, 7, 14,17, 20 i 23 oraz autobusami nr: 106, 148 i 149
  2. Renoma Wrocław Sklepy Renoma Wrocław Parking. Wrócić do domu. Renoma Wrocław Parking. renoma wrocław parking. Renoma Wrocław Sklepy. renoma wrocław sklepy. Renoma Wrocław Praca. renoma wrocław praca. Renoma Wrocław Praca. renoma wrocław praca. początek. zdjęcie. Renoma - Globalworth Poland zdjęcie
  3. Renoma s.c. is the oldest shopping centre in Wrocław. Outside very nice and interesting front. Building it's not too big, but you can find there lot of luxury brands: Max Mara Weekend, Marella, Deni Cler, Marc Cain, Baldinini, Twinset, Emanuel Berg and mid - range as Massimo Dutti, Liu Jo, Armani, Michael Kors
  4. Multistorey above-ground car park located in the centre of Wrocław, in the Renoma Shopping Centre. We put 630 parking spaces located on 6 levels at our customers' disposal. Our clients may use a car wash, located on level 6
  5. ikańska, Renoma, Arkady Wrocławskie i Wroclavia). Parkingi podziemne we Wrocławiu. Parking pod Narodowym Forum Muzyki, pl. Wolności 1, 660 miejsc postojowych, 2,50 zł za godzinę * Parking przy dworcu Wrocław Główny, ul

Renoma (formerly named Powszechny Dom Towarowy Renoma, Wertheim) is a shopping mall in Wrocław, and was once the biggest as well as the most high-end department store in the city.It is situated at 40 Świdnicka Street which connects the Market Square with Piłsudski Street in the historical centre of the city and Tadeusza Kościuszki Square.Renoma was reopened on 25 April 2009, after major. Renoma Wrocław (dawniej: Powszechny Dom Towarowy Renoma) -- dom towarowy we Wrocławiu, położony przy ulicy Świdnickiej 40. 25 kwietnia 2009 otwarty ponownie. Renoma. Świdnicka 40, wjazd od strony ul. Czystej. Parking kubaturowy, naziemny, wielopoziomowy. CENNIK: Pierwsza godzina - bezpłatnie. 3 zł za drugą i trzecią godzinę. 4 zł za czwartą i. Renoma (Wrocław): | | | Renoma, Wrocław | | | | ||| World Heritage Encyclopedia, the aggregation of the largest online encyclopedias available, and the most.

Skip to main conten

DH Renoma Wrocław ul

Ta strona używa plików cookies w celu świadczenia usług. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym Renoma. The Commercial Centre Renoma was built in the end of the 20s. Then, it had uncommonly big surface. The commercial centre Wertheim in today's ul. Świdnicka was built to the design of Hermann Dernburg. It was opened in 1930. This monumental building, based on the trapezoid, was a representation of modern architecture and was the. Wrocław; Renoma; Renoma ul. Świdnicka 40, Wrocław Detailed information - Renoma Type Traditional shopping centre Status Existing Completion year 2009 Q2 GLA 14,100 m 2 Green certificate BREEAM Number of parking lots 630 Number of retail units 120 Website www.renoma-wroclaw.pl. Shopping centres in the city. Arkady Wrocławskie. ul.

RENOM

  1. Renoma Wrocław Parking. renoma wrocław parking. Renoma Wrocław Sklepy. renoma wrocław sklepy. Renoma Wrocław Praca. renoma wrocław praca. Renoma Wrocław Praca. renoma wrocław praca. Dom Handlowy Renoma przejdzie modernizację. Będzie więcej Renoma - ul. Świdnicka 40, Wrocław - biuro do wynajęcia
  2. Open since the 1930s, Renoma now hosts 120 shops, cafes, restaurants and boutiques all the way from Armani to Zara. The centre is easily accessible by foot or public transport, but if you're heading in by car, you'll be glad to know that Renoma has plenty of parking spaces available for its customers
  3. Renoma is a modern multi-functional building that combines retail and services with office space, located right in the centre of Wrocław, with modernist architecture dating back to 1930. The building stands out for its unique façade, which was completely restored during the building's modernisation and expansion in 2009
  4. Find a car park near you or elsewhere in the Wrocław area. Outdoor, covered, indoor parking, car parks with CCTV or open 24/7. Online booking options
Dom Handlowy Renoma | www

Dolnośląskie. Centrum Handlowo-Rozrywkowe PASAŻ GRUNWALDZKI - Wrocław (od 2007r.) | zobacz Dom Handlowy RENOMA - Wrocław (2009-2013) | zobacz Hala Targowa Tęcza Wrocław - Wrocław (2014) | zobacz Hotel SCANDIC Wrocław - Wrocław (2009) | zobacz Kompleks JUSTIN CENTER - Wrocław (2009) | zobacz Pasaż Handlowy Zielińskiego - Wrocław (2013/2014) | zobacz Urząd Marszałkowski we. Parking. W CH Arkady Wrocławskie można wykupić miesięczny abonament parkingowy dla osób fizycznych i firm. Godziny otwarcia parkingu: poniedziałek - piątek: 06:00 - 23:00. sobota - niedziela: 08:00 - 23:00. Abonament można wykupić na 30 dni lub ich wielokrotność. Abonament umożliwia korzystanie z parkingu w godzinach jego otwarcia. Das Kaufhaus Wertheim in der heutigen ul. Świdnicka wurde nach Entwurf von Hermann Dernburg erbaut. Es wurde am 2. April 1930 eröffnet. Dieses monumentale Gebäude, das auf einem fast trapezförmigen Grundriss errichtet wurde, war ein Vertreter der modernen Architekturströmung und war damals das größte kommerzielle Objekt von Breslau, mit einer Gesamtfläche von 35 000 qm und einem. Znajdź parking w pobliżu lub w innym miejscu w miejscowości Wrocław. Parkingi zewnętrzne, zadaszone, wewnętrzne, parkingi z monitoringiem wideo lub otwarte 24/7. Możliwa rezerwacja online

Dom Handlowy Renoma - Parking in Wrocław ParkM

Marc-Oliver Schaake November 24, 2013. GAP store - they've been closed down in Germany years ago. 90% of the time you will spend finding the right escalator up or down. Crazy chaos. Upvote 3 Downvote. M MAS February 10, 2016. Been here 5+ times. Be ready for the wrong escalators all the time :) Upvote 1 Downvote Skorzystaj z parkingu na lotnisku we Wrocławiu - bezpośrednio przy terminalu, bez konieczności dojazdu busem. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową ofertą oficjalnego parkingu - dowiedz się, co zyskujesz wybierając nasz parking.Skorzystaj z najniższych cen, rezerwując online Parking na dachu Domu Handlowego RENOMA. Widok w kierunku Sky Data: 2011-11-09. komentarze: Renoma is a unique place in Wrocław. It combines the commercial offer of cultural respect for the history of the modern field of design, as well as leading some innovative programs, educational and social, as nearly as possible to respond to the needs of Wroclaw Lade dein Elektroauto bei Renoma (Einkaufszentrum) an einer Schnellladesäule im Verbund Greenway in Wrocław, Świdnicka, Pole

Tous Renoma godziny otwarcia dzisiaj. Renoma, Świdnicka 40, Wrocław, telefon, godziny pracy, zdjęcia, mapa, lokalizacj Encuentra un aparcamiento cerca de tu domicilio o en otro lugar de la localidad Wrocław. Aparcamientos al aire libre, cubiertos, interiores, con videovigilancia o abiertos ininterrumpidamente. Posibilidad de reservar online Ver 186 fotos e 24 dicas de 2367 clientes para Renoma. My favorite shopping centre in Wroclaw. Good labels inside and restaurants and cafes

Renoma Wrocław PlugShar

Renoma to jeden z najsłynniejszych domów handlowych we Wrocławiu. Wybudowana 80 lat temu, jako dzieło rodziny Wertheimów. Do Renomy dobudowano drugi budynek. Powierzchnia handlowa sklepu powiększyła się dzięki temu niemal dwukrotnie. Zamiast 16 tys. mkw., klienci będą mieli do dyspozycji aż 31 tys. mkw Telefon: +48 538 892 675. E-mail: wroclaw@sfd.pl. Godziny otwarcia: 9:00 - 21:00 (poniedziałek - sobota) 10:00 - 20:00 (niedziele handlowe) Fanpage: SFD Wrocław. Sklep SFD usytuowany jest w samym centrum Wrocławia i mieści się na poziomie -1 zabytkowego i kultowego wrocławskiego Domu Handlowego Renoma The Wrocław Copernicus Airport is located in the south-west part of Wrocław, about 10 km away from the city centre. The airport is easily accessible from the A4 and A8 motorways and S3, S5, S8 express roads which allows for a fast and comfortable drive also from the remote regions of Poland 19 sierpnia 2021, Dom Handlowy Renoma - ul. Świdnicka 40, 50-950 Wrocław. Większość sklepów otwarta jest od 9.00 do 21.00. Więcej informacji: Renoma to dom handlowy we Wrocławiu otwarty w 2009 roku po gruntownej przebudowie. Wcześniej budyne.

Parking RENOMA Wrocła

  1. Sieć nowoczesnych sklepów wysokiej jakości produktów sportowych go-sport.pl. Znajdź nasz sklep Duży wybór Zniżki i promocje ☎ 22 290 40 3
  2. Renoma łączy w sobie ofertę handlową z kulturalną, poszanowanie historii ze współczesnym designem, a także rolę społeczną z edukacyjną. Dom Handlowy Renoma to wyjątkowe miejsce we Wrocławiu. Łączy w sobie ofertę handlową z kulturalną, poszanowanie historii ze współczesnym designem, a także prowadzi szereg innowacyjnych programów edukacyjno-społecznych, aby jak.
  3. Renoma Shopping Mall, Wroclaw: answers to questions about Renoma Shopping Mall: See 94 reviews, articles, and 91 photos of Renoma Shopping Mall, ranked No.47 on Tripadvisor among 431 attractions in Wroclaw
  4. Renoma (formerly named Powszechny Dom Towarowy Renoma, Wertheim) is a shopping mall in Wrocław, and was once the biggest as well as the most high-end department store in the city. It is situated at 40 Świdnicka Street which connects the Market Square with Piłsudski Street in the historical centre of the city and Tadeusza Kościuszki Square. Renoma was reopened on 25 April 2009, after major.
  5. Wrocław. Wiemy, jak będzie wyglądać Renoma po remoncie. Zobaczcie projekt i wizualizacje Dom Handlowy Renoma przy ul. Świdnickiej we Wrocławiu już niedługo przejdzie remont
  6. Wroclaw's reputability - honorableness by virtue of being respectable and having a good reputation (in Polish: renoma) Śląska Panna Olimpia, lat 20. Silesian Maiden Olympia, age 20. Oh! Wroclaw, Poland, European Capital of Culture 2016, ESK, what a wonderful city you are! (Renoma Shopping Centre rooftop parking, early November) x

Strefa płatnego parkowania www

I podobnie jak w jedynej działającej we Wrocławiu galerii także tutaj na wyższych kondygnacjach będzie parking. Nie wiadomo jeszcze, jak duży, ale prawdopodobnie będzie tam mogło naraz stać co najmniej pół tysiąca aut. Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie, nowa Renoma może zostać otwarta jesienią 2007 roku. Historia Renom Visit the Renoma Department Store in Wrocław to admire its striking façade and indulge in its luxury offerings. Renoma means renowned, a name that was chosen by the public in a plebiscite to reflect the iconic status of this prize-winning building A/2498/349/Wm z 03.05.1977. ul. Świdnicka 40. Dom Handlowy Renoma, dawniej: Powszechny Dom Towarowy, znany pod skrótem PDT (PeDeT) ( niem.: Warenhaus Wertheim) - zabytkowy dom towarowy we Wrocławiu, położony przy ulicy Świdnickiej 40. 25 kwietnia 2009 otwarty ponownie po gruntownej przebudowie i rozbudowie

Video: Parking we Wrocławiu

CM LUX MED ul. Świdnicka 40 - CM Wrocław - Placówki ..

Department Store Renoma | www

Renoma Department Store is located in Wroclaw City Center. It's in an artsy neighborhood well known for its historical sites and coffeehouses. If you're looking for things to see and do in the area, you might want to stop in and see Wroclaw Market Square and Wroclaw Zoo Wszelkie prawa zastrzeżone. Dom Handlowy Renoma, Wrocław, ul. Świdnicka 40. Archiwum · Parking. To tylko jedna fraza 1,432 słów kluczowych, dla których strona jest w rankingu. Całkowita liczba słów kluczowych (np. renoma wroclaw, renoma wrocław sklepy) jest 1,432 i ta strona pojawi się w wynikach wyszukiwania 1,444 razy Wszystkie centra handlowe we Wrocławiu mają parking,a Renoma w centrum miasta bardzo duży:) Leer todas las respuestas. Jay M. Nueva Delhi, India 49 contribuciones. Is there a food court in this shopping centre? RATMANDUDE. La Haya, Países Bajos 400 contribuciones. Sorry I do not remember. I do remember that there are places to eat outside. Situé à Wrocław, l'Apartament w Centrum - 71m - Renoma - Arkady - NFM propose un hébergement avec connexion Wi-Fi gratuite, à moins de 1 km de l'opéra de Wrocław, à 11 minutes à pied du théâtre polonais et à 1,2 km de Kolejkowo. Il se trouve à 1,8 km du Gnome Życzliwek et dispose d'une bagagerie

Renoma Wrocła

Wrocław . numer oferty: 46247/5239/OMS. Wyślij znajomemu 309 998 PLN 8 401,03 PLN za m 2. Powierzchnia . 36,90 m2. Liczba pokoi . 1. Piętro . 0. NASZ AGENT CZEKA NA PAŃSTWA PYTANIA. WYŚLIJ ZAPYTANIE. BY FOOT: WROCLAW CENTRAL STATION Distance: 300 meters Please follow the street Piłsudskiego until you reach the hotel on the left side. BY AIR: PORT LOTNICZY WROCLAW COPERNICUS Take bus 106 to the stop Renoma, then follow the street Świdnicka until you reach crossing with Piłsudskiego street, our Hotel is on the left side. PARKING Find parking costs, opening hours and a parking map of PKP Wrocław Główny ul. Piłsudskiego 105 as well as other car parks, street parking, parking meters and private garages for rent in Wrocław

Renoma Shopping Mall (Wroclaw) - 2021 All You Need to Know

Find a car park near you or elsewhere in the Żórawina area. Outdoor, covered, indoor parking, car parks with CCTV or open 24/7. Online booking options Komandorska 53E/3, 53-324 Wrocław), o numerze NIP 898-140-47-11, dla potrzeb marketingowych. Oświadczam, że jestem świadomy/-a, że podanie danych jest dobrowolne oraz że przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, prawo do ich poprawiania oraz do wniesienia żądania zaprzestania ich przetwarzania, wniesienia sprzeciwu oraz prawo do. 186 Fotos und 24 Tipps von 2368 Besucher bei Renoma anzeigen. Этот торговый центр построен еще немцами в начале 20 века. Тогда был самым большим в... Einkaufszentrum in Breslau, Woiwodschaft Niederschlesien Ulica: Świdnicka 40: Miasto: Wrocław: Kod pocz.: 50-950: Opis: Salon Podróży Travelplanet.pl w Domu Handlowym Renoma znajduje się na poziomie -1, zjeżdżając schodami w dół po prawej stronie, obok sklepu Zakwasownia i vis a vis marketu spożywczego Biedronka

All locations by city - APCOA Parkin

Parking bezpłatny dla Pacjentów przez pierwszą godzinę na terenie CH Renoma. Wjazd na parking od ul.Czystej na 4 kondygnacjach 3-6. Komunikacja miejska-przystanek Arkady Capitol, dojazd tramwajami nr 5, 11, 15, 31 i 32; przystanek Renoma, dojazd tramwajami nr: 6, 7, 14,17, 20 i 23 oraz autobusami nr: 106, 148 i 149 Z autostrady A8 zjedź w kierunku Stadion Wrocław. Wybierz drogę krajową 94 i jedź ul. Lotniczą do końca, następnie jedź dalej Legnicką, kontynuuj jazdę wzdłuż ulicy Ruskiej, a następnie skręć w prawo w Kazimierza Wielkiego. Po 250m jazdy ul. Kazimierza Wielkiego skręć ponownie w prawo na ul. Krupniczą (parking) Najlepsza galeria handlowa we Wrocławiu - świetna lokalizacja, bardzo szeroki wybór marek polskich i zagranicznych, duży parking i wygodny dojazd bezpośrednio z obwodnicy Wrocławia. Bardzo cenię sobie możliwość robienia zakupów w tej galerii Renoma Department Store Hotels Flights to Wroclaw Things to do in Wroclaw Renoma Department Store Car Hire Wroclaw Holiday Packages COVID-19 alert: Travel requirements are changing rapidly, including need for pre-travel COVID-19 testing and quarantine on arrival

La información sobre los centros comerciales de Wroclaw-el placer de ir de compras-Magnolia Park, Pasaz Grunwaldzki, Arkady Wroclawskie, Renoma, Sky Towe 3 minutes on foot to the shopping mall Galeria Dominikanska and Renoma. Great public transport connection to all parts of the city, the bus and tram stops are in 1 min walk. Free parking is available in the inner yard 148 parques de estacionamento. Parking Ruska. Ruska, 50-079 Wrocław. Parking Narodowe Forum Muzyki. Parque de estacionamento coberto. Parking Marszałka Józefa Piłsudskiego. Marszałka Józefa Piłsudskiego, 50-049 Wrocław. Parking Plac Solidarności. Plac Solidarności, 53-661 Wrocław

Vratislav - Wroclaw - Breslau, part 8: vyrud — LiveJournal

W centrum miasta jest ponad 2300 miejsc - www

Answer 1 of 2: Could someone be so kind to inform me: As I understood, when going from the airport to Renoma station, you hop off in front of Renoma shopping mall, BUT when going from Renoma station to the airport, the bus station is SOMWHERE ELSE, due to one way.. You can reach the airport in 30 minutes (from Renoma Shopping Malls - 300 meters from the hotel with the line No 406). The hotel has its own parking space (for embarking and disembarking guests) and the parking is located 30 meters from our hotel at the corner of the Zaulek Wolski and the Pilsudskiego Streets The health club and fitness center with an area of approximately 1710 m2 in the district Podwale. Jatomi Fitness Wrocław Renoma reputation of this facility located in the heart of Wroclaw Street. Swidnicka 40. Good location of the club guarantees access from every part of the city by public transport or your own car Dom handlowy Renoma ma nowego właściciela - obiekt za 120 mln euro kupiła firma Griffin Group. Przedstawiciele nowego inwestora zapowiadają, że będą chcieli zmienić wizerunek galerii i wprowadzić najemców ze średniej półki cenowej. - Renoma przez część mieszkańców miasta postrzegana jest jako nieco zbyt ekskluzywna - mówią

Renoma (Wrocław) - Wikipedi

Na wynajem mieszkanie 2-pokojowe Stare Miasto Wrocław. Wynajmę mieszkanie umeblowane 56 m² Stare Miasto na 3 piętrze Centra Medyczne Grupy LUX MED - CM Wrocław. CM LUX MED Pl. Dominikański 3. Wrocław, Plac Dominikański 3. Tel. 22 33 22 888. więcej. CM LUX MED ul. Fabryczna 6. Wrocław, ul. Fabryczna 6 Wrocław noclegi - sprawdź 122 ofert noclegów. Bezpłatna rezerwacja, bez ukrytych opłat, bezpośrednio od właścicieli z gwarancją najniższej ceny. Rezerwuj noclegi w miejscowości Wrocław noclegi od 74 z Najbliższy przystanek tramwajowy: przystanek Renoma (1 min pieszo) - tramwaj 3, 6, 7, 10, 17, 20, 23, 24, 33. Auto. Jadąc ul. Podwale, należy skręcić w ul. Świdnicką. Lokalizacja znajduje się naprzeciwko galerii handlowej Renoma. Parking. Parking znajduje się przy ulicy. Rower. Najbliższa wypożyczalnia rowerów znajduje się w. W Kinderplanecie na drugim piętrze galerii handlowej Renoma, dzieci mogą spędzić przyjemnie czas, przedzierając się przez gęstwinę małpiego gaju, skacząc jak kangury na trampolinie. A gdy zmęczą się dzikimi harcami, mogą odpocząć budując zamki i domki z dużych plastikowych klocków. Maluchom zabawa W dom sprawia o wiele większą frajdę, odkąd plac został wyposażony.

I invite you to the presentation Magdalena Orłowska Tel 510 035 976 e-mail m.orlowska@advice.wroc.pl I invite you to a presentation of the apartment at ul. Czysta (right next to the Renoma department store and Świdnicka Street). A few minutes walk to the Market Square, direct and good connection with the whole city, PKP, PKS. I recommend for rent a cozy and newer furnished 2-room flat with. Renoma Shopping Mall, Wroclaw : consultez 94 avis, articles et 91 photos de Renoma Shopping Mall, classée n°47 sur 163 activités à Wroclaw sur Tripadvisor Kompleksowe narzędzie do planowania podróży komunikacją miejską. Most popular transit search engine in Polan Renoma All reviews 27 All 7 Shopping Centres 4 Galleries 3 Art 2 Clothes 2 Gifts & Souvenirs 1 Beauty 1 Books 1 Craft 1 Fashion 1 Leatherware 1 Music 1 Outdoors 1 Wine shop Each has a stylish bathroom with either bath or shower. A washing machine is provided. All apartments are housed in a modern building with underground parking and 24/7 security. Exclusive Apartments Czysta is located next to the Renoma Shopping Centre. Wrocław Główny Railway Station is just 500 metres from the apartments

renoma wrocław - YouTub

Zaskakujący, pełen niespodzianek, dostarczający ciągle nowych wrażeń Wrocław to miejsce o wielu niepowtarzalnych obliczach. Galeria Dominikańska, zlokalizowana w samym centrum teg Apartament w Centrum - 71m - Renoma - Arkady - NFM znajduje się we Wrocławiu, niespełna 1 km od Opery Wrocławskiej, 11 minut spacerem od Teatru Polskiego i 1,2 km od Kolejkowa. Na miejscu można bezpłatnie korzystać z WiFi. Goście mają ponadto do dyspozycji przechowalnię bagażu Renoma Department Store se ubica en una zona de Wroclaw llena de historia en cada rincón, muy visitada por quienes buscan acercarse a la cultura local y perderse en las tiendas y centros comerciales. Si buscas un lugar donde hospedarte, mira los 224 hoteles y otros establecimientos ubicados a una distancia de 1,6 km Multikino Pasaż Grunwaldzki zostało otwarte w 2007 roku jako pierwsze kino sieci we Wrocławiu. Multipleks znajduje się na trzecim i czwartym poziomie Galerii Handlowej Pasaż Grunwaldzki. Obiekt liczy 11 sal kinowych, które zajmują łącznie ponad 3500 m² i mogą pomieścić ponad 2500 widzów. W największej sali jest ponad 500 foteli Renoma Shopping Mall, Wroclaw: Consulta 94 opiniones, artículos, y 91 fotos de Renoma Shopping Mall, clasificada en Tripadvisor en el N.°47 de 164 atracciones en Wroclaw

Situé à Wrocław, à moins de 850 mètres de la Place du marché, l'appartement Leoapart Czysta offre un parking privé gratuit, un casino et un restaurant. Doté d'une cuisine complète avec une lave-vaisselle, un four et une bouilloire électrique, l'appartement est l'endroit idéal pour séjourner dans le quartier Stare Miasto Wroclaw Central railroad station is less than 10 minutes' walk away. The nearest airport is Wroclaw-Copernicus, located 10 miles from the accommodation. Guest Parking. Paid Private parking is possible on site. Number of rooms: 9. - Less. Facilities. Swidnicka 40 Renoma. Hana Sushi. 600 ft. ul. Swidnicka 40 DH Renoma Iiip. French. Leoapart Czysta - Situated near Nalanda Cafe, this 1-room Leoapart Czysta apartment offers a cable flat-screen and a flat screen TV for 4 visitors. This 60 m² apartment is located in Stare Miasto district providing fast access to Wroclaw's Dwarfs within a 10-minute walk

Renoma (Wrocław) - WikiMili, The Free Encyclopedi

The property is located in Krzyki district, 0.3 miles from Ethnographical Museum. A 25-minute walk will take guests to Wroclaw's Dwarfs. Guests can dine in W Trojkacie and Pasibus, which are about 650 feet away. The apartment is located near Polinka. 23 minutes' drive from Wroclaw-Copernicus airport and 15 minutes' walk to Wrocław Main train. The residential Pokoje Goscinne Przy Ogrodzie Staromiejskim Wroclaw is set 0.7 miles from Kolejkowo Theme Park and 0.3 miles from the Gothic Old Town- Historic Center. This guest house has views of the city and features free WiFi throughout the property Elegant Polonia Hotel Wroclaw lies approximately 1.3 km from Market Square, offering 123 rooms and featuring a sun terrace and a sun deck. The 3-star hotel is set a 5-minute walk from Arkady bus stop, providing connection to Anonymous Pedestrians

Renoma Gazeta Wrocławsk

Aravel Old Town Apartments - L'appartement Aravel Old Town est un logement élégant situé dans le quartier Krzyki. Depuis 2010, cet hébergement accueille des hôtes Wrocław, Nowy Dwór . numer oferty: 46166/5239/OMS. Wyślij znajomemu 425 000 PLN 6 651,02 PLN za m 2. Powierzchnia . 63,90 m2. Liczba pokoi . 3. Piętro . 5. NASZ AGENT CZEKA NA PAŃSTWA PYTANIA. Skyscanner ile Wrocław (Polonya) otellerini bulun ve rezervasyon yapın. En uygun fiyatlı Wrocław otellerini bulmak için en iyi hizmet sağlayıcıları karşılaştırıyoruz